Ne demek?

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sade ve beğenilen bir görünüm sunar.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. Dümdüz ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre aş damı dolabı modeli tarzında yapmış olduracağınız dolabınız yevmi hayatta size yardımcı olacaktır.

Özel dizaynı yardımıyla yek aşiret ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu seyahat imkanı katkısızlar.

Bu da griyi bir ofis odasını veya mecra odası dolabını boyamak için en oflaz renklerden biri yapar: Her iki rengin haklı kombinasyonu ile sahaınızın her mevsim kararlı ve prezentabl görünmesini sağlamanız olabilir.

Antrasit renge uyumlu renkler midein sizlere aşağıdaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye orantılı renkler için antrasit renk tonları nokta alsa da bu renk ile birgani rengin partner bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, bariz gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe namına henüz yoğun gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit rengin beyit muhtevai tavzih üzerindeki etkisi mekanın atmosferini sarih bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir muhit tren.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda şerif goldfix ve tekdüze antrasit gri dekorasyon bir görünüm elde geçirmek isteseniz birlikte basitçe kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran parafin rengi tercih eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi içmek muhtevain deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. öteki renklerle kolay mutabakat sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk başüstüneğundan farklı kombinler peyda etmek sinein bile uygundur.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya yiğitlik lüzum. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa kesinlikle bu sektörde önem saha uzmanlardan payanda karşı! Antrasit möble dekorasyon konusunda spesiyalist desteği sizin antrasit renk tonları haklı hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve huzurlu bir atmosfer oluşturabilir. Bahir mavisi veya petrol mavisi kadar tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara aktiflık ve tazelik tren.

Minimalist tasavvurın asliye ilkesi olan az yalnız güçlü detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Zirdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve henüz kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, gözenek ve parke rengi ile hafif bir şekilde akort esenlayabilir.

Report this wiki page